Hledáme místní specialistu veprova srdce, nakonec nacházíme na street fondu ve stánku. Extra nás to nenadchlo, vubec to nejde rozhýbat a je to spis jako masová žvýkačky, která se stejně musí polknout skoro v celku.
Jako předkrm celkem v pohodě, tak jdeme po ulici dal a dáváme si další
Na streetfoodu vidíme babicky prodávající sýry, tak netroškaříme a kupujeme rovnou cely sýr. Do toho potkáváme dedulu s rikšou plnou pečiva, tak kupujeme i různé druhy pečiva k sýru.
Po ceste dáváme další specialitou masová prázdnou kukuřici - velmi sinoochutnavam. Prazenabkukurice dosycuje. Borci to přehání se zelenou omáčkou a hoří jim z toho huba.
Na streetfoodu hodku potkáváme indiánského dědečka s plným vozíkem pečiva, tak bereme od každého 3 druhy a platíme par solu.
Vecer na hostelu otevirame pivka a dáváme si sýr s pečlivém.
Sýr je chutný, ale nikdy jsem podobný nejedl.